Din elektriker i Åkersberga & Täby

Vi är ett familjeägt företag som funnits sedan 2008. Vi värderar familjekänsla, kundkontakt, öppen dialog, lösningsorientering och bra samarbete inom företaget och mot våra kunder.

Elentreprenad

Vi åtar oss allt från större till mindre eluppdrag och elentreprenader där vi gör allt från planering till färdigställning. Det kan vara allt från nybyggnationer av nya områden, föreningar och stadsdelar. Vi är en elfirma som inte gillar begränsningar utan snarare hittar lösningar.

Företag & BRF

Behöver ni en bra elektriker i Åkersberga och norrort som ser till att nya mötesplatser och kontorsytor fungerar optimalt? Då har ni hittat rätt! Vi hjälper er med allt från omdragningar och anpassningar till installation av elbilsladdare m.m. Vi hjälper även till med byggström vid större entreprenader.

Privat

Utöver omdragningar, centralbyten och installation vid renovering, nybygge och tillbyggnation så utför vi även installation av pool, spa, jacuzzi, motorer, laddboxar, kök, badrum, bastu och luftvärmepumpar. Vi är en elfirma som ser möjligheter även vid de minsta uppdragen. 

Elektriker timpris 2024

Arbetskostnad exklusive moms: 680kr/tim. (850kr inklusive moms).
Arbetskostnad efter ROT-avdrag: 595kr/tim.
Resekostnad: 550kr exklusive moms (i Täby med omnejd är kostnaden 450kr). Vid arbeten inom tullarna tillkommer parkering/garagekostnad.

För uppdrag under 1 timme gäller vår minimumkostnad serviceuppdrag där ingår även resekostnad inom Stockholmsområdet. Minimumkostnad serviceuppdrag exklusive moms: 1400kr exklusive moms ( 1750kr inklusive moms ).

Materialkostnad debiteras enligt Elektroskandias aktuella grundnettoprislista med en rabatt om minimum 20%.

Bemanning

Vi hyr både ut och in bemanning beroende på arbetssituationen för tillfället och är du intresserad av att antingen hyra eller hyra ut kan du kontakta oss för ett framtida samarbete.

För frågor kontakta oss på vår gemensamma mejladress info@elbolag1.se.

Vad vi kan erbjuda som elektriker

För att ge dig en så tydlig bild som möjligt av vad vi kan erbjuda har vi nedan listat upp flertalet av de områden vi arbetar inom. Vi har även goda samarbeten med byggentreprenörer och kan därmed även erbjuda totalentreprenader på renoveringsarbeten.

Elinstallation för nyproduktion

Vi erbjuder dig som kund antingen del-eller helhetslösningar för samtliga elinstallationer.

Om- och tillbyggnader

Vid om- och tillbyggnad på befintliga hus hjälper vi till med allt inom el samt ritningar. Vi hjälper även med ansökan om ROT-avdraget.

Omdragning av el

Vi renovering eller tillbyggnation så kan vi hjälpa till med omdragning av el, för att anpassa elen efter era nya förutsättningar.

Centralbyten

Behöver ni uppdatera er elcentral i fastigheten eller bostaden? Vi hjälper till med allt från mindre byten till större byten i fastighetsföreningar.

El-bilsladdare

Är det dags att uppdatera garaget eller parkeringen både privat eller på företaget med el-bilsladdare så hjälper vi såklart till! Kontakta oss så hjälper vi er med installation av laddbox.

Golvvärme

Trött på kalla fötter? Vi hjälper er installera golvvärme i er fastighet. Det spelar ingen roll om det är våtrum, källare eller vanliga utrymmen. Vi klarar allt!

Markisinstallationer

Trött på ofrivilligt ljusinsläpp? Vi hjälper er installera markiser både för fönster, uteplats och altaner.

Kök, badrum, bastu och luftvärmepumpar

Vi hjälper er installera el på rätt sätt i alla hemmets utrymmen. Vi hjälper även till med pool, spa, jacuzzi och motorer mm.

Konvertering till LED

Dags att uppdatera belysningen till LED? Vi hjälper självklart till med detta. LED är en väldigt bra sätt att säkra bostaden och även spara pengar med onödig byten. 

Nöjda kunder vi hjälpt med elinstallationer